Inbjudan till Årsmöte 2020

Detta år har varit ett ovanligt år, pga. Covid-19. Vi har saknat att träffas, och allt var förberett för årsmöte i april och en inbokad keramikmässa i höst. Men så fick allt avblåsas och skjutas framåt i tiden. Vi i styrelsen hoppas ni alla mår bra och att ni trots bristen på aktiviteter vill kvarstå som medlemmar i föreningen!

Den som eventuellt inte har betalat årsavgiften för 2020 är välkommen att göra det. Sätt in 150 kr på plusgiro 101 14 15-5 och ange Årsavgift 2020 och ditt namn.

Styrelsen planerar nu för ett ”enklare” årsmöte pga. rådande omständigheter. Det blir lördagen den 14 november kl. 13-15.30 i Hörsalen på Länsmuseet Gävleborg. Salen är rymlig och vi kan möblera så att vi följer FHM:s rekommendationer. En ”corona-sittning” i hörsalen innebär max 36 personer. Föreningen bjuder på en lunchsmörgås med dryck, och därefter följer sedvanligt årsmöte.

Efter årsmötet kommer Kristina Lindkvist att berätta om Maggie Wibom och visa bilder. Länsmuseet har på ett mycket generöst sätt få ta del av Maggies fotoalbum m.m. genom hennes släkt.

För att vi ska kunna följa FHM:s rekommendationer när det gäller att hålla distans måste vi ha obligatorisk anmälan till årsmötet. Du anmäler dig till anki_borjeson@hotmail.com eller 073-622 6223 med uppgift om antal personer senast den 6 november. Ingen kostnad tas ut för mötet.

Till våren planerar vi att genomföra en keramikmässa enligt tidigare upplägg, ”Keramik i kubik 2021”. Datumen som är inbokade är den 14-17 april, från onsdag till lördag. Plats blir hörsalen på Länsmuseet Gävleborg. Mer information om denna kommer här på hemsidan sent i höst. Dock är allt beroende av hur rekommendationerna från FHM ser ut under våren.

Välkommen till Gävle lördag 14 november. Vi är rädda om varandra så, stanna hemma om du har minsta symptom till förkylning eller feber.

Styrelsen för Geflekeramikens vänner

6 reaktion på “Inbjudan till Årsmöte 2020

 1. Annika Forsling

  Hej!
  I senaste utskicket skriver ni att den som inte betalat årsavgiften ska göra det. Jag vet inte om jag har gjort det och vet inte heller hur jag kollar det. Kan ni se om den är betalt, förmodligen på Jonas Forsling.
  Tack på förhand/Annika

 2. Åsa Fällgren

  Hej!
  Hur blir man medlem?
  Jag är en inbiten keramiker från Lidköping, Kinnekulle, flyttade till Norrsundet för ca 5 år sedan. Har varit lärare på Keramikskolan i Lidköping och Kollega till ex Kent Eriksson som arbetade med Carl Harry Stålhane. Det var den skolan jag utbildades på och blev kvar som lärare. Jag har hjälpt tex hjälpt Lillemor Mannerheim(Klingspor) att beräkna krympning på lera. Jag är trea i VM i drejning, 2018 och NM flerfaldig trea och vann 1999. Skulle vara kul att ingå i ett sällskap dom uppskattar keramik.

 3. Kristina Lindkvist

  Hej Åsa, nu har vi ju haft kontakt med varandra och du är varmt välkommen som ny medlem i föreningen!
  Kristina Lindkvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *